2010-12-18

Konvex vs. konkav












Det är lustigt egentligen, hur mycket kroppen förändras under
en graviditet. Vi har fortfarande en tredjedel kvar med ännu mer
utåtput, snart ploppar naveln!

3 kommentarer:

  1. vad fin du är fanny! hur mår du? det är så roligt att följa er fram till målet. har ni kommit överens om några namnförslag eller håller ni det för er själva? stor kram från oss!

    och eran lägenhet verkar så himla mysig proppad med fina fina fina saker!

    SvaraRadera
  2. Å tack Emma! Vad roligt att du tycker vi har det fint :) Jag mår kalas faktiskt, men det är klart det känns att jag börjar bli lite tyngre.

    Ptja, vi har spånat lite på namn men tycker det är himla knepigt. Några pojknamn vi gillar är: Agust, Alfred, Noa och Albin. Flicknamn vi tycker om: Alma, Mathilda, Tuva och Lin. Vi har en lång lista med namnförslag, men inget som känns helt hundra än. Hur och när bestämde ni er?

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. vad skönt för dig- och vad bra att du blir tyngre! ;)

    jättefina namn, det är så himla svårt att välja alltså. vi velade fram och tillbaka hela graviditeten, vissa namn tycker man om en kort period sen ändras det, eller så förknippar man det med någon speciell. men i slutet hade vi lovis och juni som tjejnamn och agust och helmer som pojknamn- och lovis såg ut som en klockren lovis direkt hon var ute, vi bestämde oss på bb. lin är väldigt fint, det har kommit in på vår topp 3 till nästa sväng.

    kramar på er!

    SvaraRadera